Laat ons jou, jouw congres, jouw studiedag of zelfs jouw organisatie verrijken met 

Alt

Keynote De echte uitdaging

Een aansprekende lezing van 30-45 minuten over de echte uitdaging van de komende jaren, de impact van AI op de arbeidsmarkt en het functioneren van professionals, manieren waarop organisaties deze uitdaging met leren en ontwikkelen kunnen aangaan, de verschuiving binnen het leerlandschap, de argumenten voor en tegen werkplekleren, overzicht van verschillende benaderingen, de rol en kwalificaties van de professional. 

Verzorgd door dr. Jos J.M. Baeten
Resultaat: kennis en inspiratie

Je kunt de keynote ook boeken via www.despreker.nl

Meer weten?

Masterprogramma
Professionaliseren met Werkplekleren

Bestaat uit een basismodule (Ambassadeur) en daarnaast vier modules die elk afzonderlijk te volgen zijn.  In elke module staat een andere rol centraal en maak je een product (advies, plan) voor je organisatie.  <br />Een super interessant programma waarmee je jouw rol als L&O-er verrijkt en versterkt.

Module 1: Ambassadeur (3 dagen)

1 februari, 22 februari, 21 maart ‘24

Module 2: Ontwerper (3 dagen)

 

 

Module 3: Regisseur (3 dagen)

Module 4: Begeleider (3 dagen)

Module 5: Master Professionaliseren met Werkplekleren (3 dagen)

Meer weten?
Alt
Alt

Verdieping
in de impact van AI op werken en leren

In een bijeenkomst van 2 a 3 uur krijg je eerst de context van AI te horen, passeren tal van AI-voorbeelden de revue, leer je de kracht van AI begrijpen en doe je mee aan een AI-oefening over het innoveren van werksituaties en een dialoog over de toekomst van AI. Speciale aandacht is er voor de impact van AI op werken  en leren, op nieuwe L&O-functies en op werkplekleren. 

Resultaat: energie en een goed zicht op de impact van AI

Meer weten?

Interactieve sessie

Vooraf wordt het dagthema met de opdrachtgever afgesproken.

In de interactieve sessie van 2 tot 3 uur gaan we eerst in op wat er bij jou op dit gebied leeft. Vervolgens gaan we dieper in op het thema en poneren we stellingen. De deelnemers gaan hierover met elkaar in dialoog en stemmen vervolgens. Op deze manier wordt het onderwerp uitgediept en omgezet naar realiseerbare stellingen. Dit alles samen levert een Dagrapport op met de inhoud en de gezamenlijke standpunten over het dagthema.

Verzorgd door dr. Jos J.M. Baeten en/of een collega van de Academie
Resultaat: kennis, beleving en een product voor eigen organisatie

Thema’s zoals

Reis naar een duurzame visie op L&O

Vooraf wordt met de opdrachtgever verkend hoe ver de organisatie met leren en ontwikkelen is.

In een reis van 3 tot 5 interactieve sessies (elk 3 uur) gedurende 3 a 4 maanden, helpt onze reisleider het door jou samengestelde reisgezelschap naar een meer duurzame visie en aanpak van het leren en ontwikkelen van de mensen die in jouw organisatie werken. De manier waarop we dit samen doen is aansprekend en zeer effectief.  We maken eerst zichtbaar waar je organisatie op dit gebied staat en stellen samen de 8 kernvragen vast.  Iedere sessie bestaat uit onze inhoudelijk presentatie, een dialoog binnen het gezelschap, waarna ieder stelling neemt en we samen de kernvragen beantwoorden. Na elke sessie wordt een Dagrapport met de inhoud en stellingnames op het Online platform geplaatst en kan ieder feedback geven. Tijdens de reis koppelt de reisleider alle feedback terug en helpt je met het maken van keuzes. Dat leidt na 3 maanden -met één druk op de knop- tot een gezamenlijk Eindrapport met de meer duurzame Visie (1 A4), het plan van aanpak en de dagrapporten. 

RESULTAAT: Een duurzame visie met een aanpak waarvoor draagvlak is binnen jouw organisatie en die past bij de huidige veranderingen, de uitdagingen op de arbeidsmarkt en bij de impact die AI gaat krijgen. 
 

Meer weten?
Alt

Masterclass

Een interactief dagprogramma waarin de deelnemers een video-opdracht krijgen over waarom en hoe ze werkplekleren al dan niet in hun organisatie kunnen invoeren. Na een korte analyse, kiezen de deelnemers zelf de onderwerpen die zij behandeld willen hebben om zo hun video-opdracht te kunnen maken. Het is een intensieve dag die wordt afgerond met een uitgebreide resume en feedback op de video-producten.

Verzorgd door dr. Jos J.M. Baeten met een collega van de Academie
Resultaat: inzicht, beleving, de presentatie Werkplekleren en een video voor eigen organisatie

Meer weten?

En verder

*  Houd me op de hoogte van het nieuwe boek “Professionaliseren met werkplekleren” (begin 2024).

Meer weten?

Laat hier je emailadres achter en we sturen we je verdere informatie.